semy2050
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 3 Gün önce bir yerde görmüştüm bu muhabbeti ve dümendir diye düşünmüştüm. Ama insanoğlu işte umut ediyor Üye oldum deniyeyim bişey olmaz dedim. ve gördüm ki gerçekmiş İsteyene ödeme kanıtı atmakla uğraşmayacağım direk konuda ödeme dekontunu göstereceğim İşleyiş şu şekilde arkadaşlar;
-Siteye üye oluyosunuz telefon numarası ile.
-Site size görev kısmında günlük 10 tane 30-40 saniye arası reklam izleme hakkı veriyor. Tanesi 70-80 kuruş
-2 Günde 15 Lira para yapıyor ve minimum çekim 15 lira.
-Sonra çekim kısmına gelip banka bilgilerine başına TR yazmadan ibanınızı boşluk bırakmadan birleşik bir şekilde yazıyosunuz.
+44 7570 7892205 nolu numaraya whatsapptan yazıp para çekme kodu istiyorsunuz size kodu veriyor ve talebinizi iletiyorsunuz.
-Gün içinde paranız yollanıyor. tüm işlemler maksimum 15 dakika sürüyor.
Değerlendirmek isteyenler olur diye düşündüm. Kusurum varsa affola...
-Siteye üye oluyosunuz telefon numarası ile.
-Site size görev kısmında günlük 10 tane 30-40 saniye arası reklam izleme hakkı veriyor. Tanesi 70-80 kuruş
-2 Günde 15 Lira para yapıyor ve minimum çekim 15 lira.
-Sonra çekim kısmına gelip banka bilgilerine başına TR yazmadan ibanınızı boşluk bırakmadan birleşik bir şekilde yazıyosunuz.
+44 7570 7892205 nolu numaraya whatsapptan yazıp para çekme kodu istiyorsunuz size kodu veriyor ve talebinizi iletiyorsunuz.
-Gün içinde paranız yollanıyor. tüm işlemler maksimum 15 dakika sürüyor.
Değerlendirmek isteyenler olur diye düşündüm. Kusurum varsa affola...