Nice – Marsilya İddaa Maç Tahmini (27-10-2021)
Nice zorlu maçın kazananı olabilecek mi?
Marsilya deplasman fobisine son verebilecek mi?
Nice – Marsilya Fransa 1. Lig maçı kaç kaç biter?
Kim kazanır?
Maç ve iddaa tahmini ne olur?
Karşılıklı Gol olur mu? ÜST biter mi?
Nice kazanır mı?
Marsilya kazanır mı?
Marsilya deplasman fobisine son verebilecek mi?
Nice – Marsilya Fransa 1. Lig maçı kaç kaç biter?
Kim kazanır?
Maç ve iddaa tahmini ne olur?
Karşılıklı Gol olur mu? ÜST biter mi?
Nice kazanır mı?
Marsilya kazanır mı?
Nice – Marsilya Maç Analizi:
Lyon karşısında son 10 dakikaya 2-0 geride giren Nice, maçı 3-2 kazanarak büyük bir galibiyet aldı. Tabii gösterdikleri reaksiyon çok önemli ama Lyon’un sonuca çok yardım ettiğini unutmamak lazım. PSG karşısında fena oynamayan Marsilya, rakip 10 kişi kaldıktan sonra oyuna ağırlığını koyamadı. Mbappe gibi bir hızlı hücum tehdidine karşı riske de giremediler ve beraberlikle yetindiler.
İki takım arasında oynanan maç Nice seyircisinin sahaya inmesiyle yarım kalmıştı. Şimdi seyircisiz bir maç olacak. O zamandan bu yana iki takımın oyunu da olgunlaştı. Sezon hedefleri için mesaj niteliğindeki maçlardan birisi. Ben gollü bir mücadele bekliyorum. Marsilya biraz daha hareketli olacaktır.
Nice 1-0 öndeyken seyirci olayları nedeniyle yarıda kesilen maç, seyircisiz olarak baştan başlatılacak. Lyon’u 2-0 geriden gelen yenen Nice, olaylı maç nedeniyle bir puan da silme cezası almıştı. Marsilya maçına ekstra motivasyonla çıkacaklardır. 10 kişilik Paris karşısında bir puan alabilen Marsilya, son haftalarda istediği futbolu oynayamıyor. Hücumda etkisiz kadılar.
TAHMİN
Ms 2
Toplam 2.5 Üst