Vuslat
Administrator
Şampiyonlar Ligi'nde bu hafta yaşanan beş ilginç olay
- ŞAMPİYONLAR LİGİ,
- ROBERT LEWANDOWSKİ,
- DORTMUND - AJAX,
- DORTMUND,
- AJAX,
- ATALANTA - MANCHESTER UNİTED,
- ATALANTA,
- MANCHESTER UNİTED,
- JUVENTUS - ZENİT,
- JUVENTUS,
- ZENİT,
- BAYERN MÜNİH - BENFİCA,
- BAYERN MÜNİH,
- BENFİCA,
- LİVERPOOL - ATLÉTİCO MADRİD,
- LİVERPOOL,
- ATLÉTİCO MADRİD,
- CRİSTİANO RONALDO,
- MATS HUMMELS,
Goal Türkiye, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde yaşanan ilginç olayları derledi.
- (C)Getty imagesJuventus'tan bu sezon bir ilkSalı gecesi H Grubu maçında Zenit'i 4-2 mağlup eden Juventus, bu sezon bir resmî maçta ilk kez rakip filelere dört gol atmayı başardı.
Paulo Dybala, attığı iki gol ile geri döndü. - Getty/BT SportGian Piero Gasperini: Canın cehenneme Ronaldo!Manchester United, salı gecesi Atalanta deplasmanında bir puanı Cristiano Ronaldo'nun 90+1'de kaydettiği gol ile aldı.
Bitiş düdüğünün ardından Portekizli futbolcuyla koyu bir sohbete dalan Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini, yıldız oyuncuyla ne konuştuklarını şu sözlerle açıkladı:
"Maçın sonunda Ronaldo ile konuştum. O inanılmaz bir oyuncu, hatta bazıları onun takımda bir sorun olduğunu söylüyor.
"Bu güzel bir sorun. Nadiren gol kaçırıyor. Zamanın yarısında gol atıyor, yarısında yarısında takımı kurtarıyor.
Ona şunu söyledim: 'İtalya'da ne dediğimizi biliyor musun? Canın cehenneme!."
-
- Getty ImagesRekorlara doymayan adam: Robert LewandowskiBayern Münih, salı gecesi Benfica'yı evinde 5-2 mağlup ederek E Grubu'ndan çıkmayı garantiledi.
Karşılaşmada hat-trick yapan Robert Lewandowski, 64 gole ulaşarak Gerd Müller'in 62 gollük rekorunu geride bıraktı ve Bayern Münih'in Avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcusu oldu.
Ne zaman duracaksın Lewa?
- GettyMats Hummels'in tartışmalı kırmızı kartıAjax’ın çarşamba gecesi Borussia Dortmund’u deplasmanda 3-1 yendiği karşılaşmada Mats Hummels, 29. dakikada direkt kırmızı kart ile oyundan atıldı.
Antony ile ikili mücadeleye giren Hummels, pozisyonda topa yatarak müdahale etmek istiyor, ancak başarılı olamıyor.
Fakat pozisyon tekrarı ekrana geldiğinde Hummels’e kırmızı kart gösterilmesi için hiçbir sebebin olmadığı görüldü.
Aksine, Hummels’in ayağına basan kişi Antony’di fakat karar ‘VAR’dan dönmedi. -
- Imago ImagesTokalaşma krizinde ikinci perdeMadrid'deki maçın ardından Jürgen Klopp'un elini sıkmayan Diego Simeone, bu tokalaşma eyleminden hoşlanmadığını söylemişti ve iki menajer, Anfield Road'da Liverpool'un 2-0 kazandığı mücadelenin öncesi ve sonrasında da selamlaşmadı.
Klopp, maçın ardından şu açıklamayı yaptı:
"Simeone'yle el sıkışıp sıkışmamamız önemli değil. Diego'nun bunu sevmediğini biliyorum, ben de tokalaşmayı dünyada en çok seven insan değilim. Bu konu, ona olan saygımı değiştirmiyor."